Csoportos szupervízió

Légy újra szenvedélyes a munkádban!

Élvezd a hivatásod!

Ne hagyd magad stresszelni!

Oldd fel magadban a feszültséget, amit a munkahelyi problémák okoznak!

Találd meg, miből szeretnél igazán élni!

Csatlakozz most induló csoportos szupervízióinkhoz!

Mi a szupervízió?

Egy személyiségfejlesztő módszer. Segít minket abban, hogy a munkánk során bennünket érő kihívásokat úgy kezeljük, hogy belső egyensúlyunkat megtartsuk. Lehetőséget kapsz arra, hogy felfedezd magadban a belső megfigyelőt, aki kívülről képes rálátni a helyzetre és a rendszerre, amiben van. Megtanítunk a tudatos jelenlétre.

Találd meg a középpontodat, ahol te, te vagy. Ahol jelen vagy, nyugalomban. Ahol nem véded magad, ahol nem stresszelsz. Amikor a legszenvedélyesebben, és élvezettel, kreatív potenciáljaidat maximálisan kihasználva végzed azt a munkát, amit szeretsz! A szupervízió módszerével felkészítünk arra, hogy amikor elveszítenéd az egyensúlyi állapotod, mert valamilyen változás következett be és valami kibillentett, akkor minél gyorsabban, könnyebben találj vissza saját magadhoz.

A szakmai személyiségedet, és életed vizsgáljuk meg. A jeleneddel foglalkozunk, a múlthoz annyiban nyúlunk csak vissza, amennyiben az meghatározza a „mostot”. Tanácsokat tőlünk ne várj! A válasz benned megvan, erre fogunk rávezetni.

Mik a részletek?

A csoportok öt fősek, egy-egy alkalom pedig 1,5 órát vesz majd igénybe. A folyamatban mindenkinek lehetősége van az őt leginkább érdeklő, saját magával kapcsolatos kérdés feltevésére. Egy bejelentkező kör után, az ún. esethozáson tudod majd elmondani, mi okozza számodra munkádban a legnagyobb kihívást, mi az, amin szeretnél változtatni. Esetedet a többiekkel közösen dolgozzuk fel különböző eszközök igénybevételével.

Mielőtt jelentkezel, és elköteleződsz a 7 alkalmas folyamat mellett, egy ingyenes, személyes konzultáción veszel részt. Itt találkozol majd leendő szupervízoroddal, lehetőséged van kérdéseket feltenni neki a módszerrel kapcsolatban. Fontos, hogy szimpatikusak legyetek egymásnak, hiszen ez egy bizalmi viszony közted és közte. Elképzelhető az is, hogy problémádra, kérdésedre egy másfajta önismereti folyamat keretében gyorsabban, egyszerűbben, könnyebben választ kapsz. Mi segítünk dönteni neked!

Praktikus információk

Itt tudsz jelentkezni: hello@feketehattyukozpont.hu, 06 30 960 2687 (Panyi Ágnes)

Helyszín:

Budapest, 9. kerület, Lónyay u. 19.

Akarod?

Várunk!

Bizonytalan vagy?

Olvass néhány visszajelzést azoktól, akik már jártak nálunk!