Fekete Hattyú Klubrendszer

Fontosak számunkra visszajelzéseitek, és fontos számunkra az is, hogy a Fekete Hattyú Központ maguk és a világ iránt valóban elkötelezett emberek közösségévé válhasson. Ezért szeretnénk számotokra további előnyöket és alkalmakat nyújtani a velünk és az egymással való kapcsolódásra.

Fekete Hattyú Teadélután

Minden hónap első csütörtökén 5 órára várunk titeket teával, süteménnyel a Fekete Hattyú Központba. Itt lehetőségünk lesz beszélgetni, kíváncsian várjuk ötleteiteket is, hozzatok témákat, mik foglalkoztatnak titeket mostanság. Tudásunkat, tapasztalatainkat osszuk meg egymással egy lazább körben! Derüljön ki, milyen tréningekre, előadásokra lennétek kíváncsiak a Fekete Hattyú Központ égisze alatt.

Fekete Hattyú Kedvezményrendszer

Értékeljük hűségeteket és elkötelezettségeteket. Ezért a következő kedvezményeket nyújtjuk számodra

Ingyenes első konzultáció

Ha bármilyen programunkkal kapcsolatban kérdésed van, nyitott vagy elköteleződni egy folyamatra, első konzultációd velünk díjmentes. Itt 45 percben lehetőségünk van megismerni egymást, eldöntheted, szimpatikusnak találsz-e minket, felteheted a kérdéseidet, elmondhatod mi van veled. Közösen döntjük majd el, mely módszert követve tudunk téged a leghatékonyabban segíteni.

Early bird kedvezmény

Tréningjeinkre, workshopjainkra 20% kedvezményt biztosítunk, ha az eseményt megelőző több mint egy hónappal korábban váltod meg jegyed rájuk.

Visszatérő kedvezmény

Hűségedet 20%-os kedvezménnyel díjazzuk. Ha egy folyamat végeztével egy újabb folyamatra köteleződsz el, 20% kedvezményt biztosítunk.

Születésnapi kedvezmény 

Születésnapodon 50% kedvezménnyel tudsz bármilyen tréningükre, workshopunkra, előadásunkra, képzésünkre jegyet váltani. (Igazolvány felmutatásával tudod igazolni a születésnapodat, az akció csak aznap érvényes.)

Fekete Hattyú Ajándékkártya

Megajándékoznál valakit azzal, hogy magát jobban megismerje, hogy egy olyan technikát tanuljon meg, ami a mindennapokban nyújt számára segítséget? Nincs nagyobb ajándék a békénél, egyensúlynál, harmóniánál. Keress minket a Fekete Hattyú Ajándékkártyával kapcsolatban!