Fekete Hattyú Ösztöndíj

Szakmai kihívással, magánéleti problémával mindannyian nap mint nap szembesülünk. Tudjuk, mert mi is megtapasztaltuk, milyen jól jön a külső segítség, vezetés. Aki rendszeresen megosztja a munkájával kapcsolatos eseteit szupervízorával, aki rendszeresen beszélget érzéseiről segítőjével, elköteleződik saját maga mellett, és könnyebben megtartja egyensúlyi, békés, harmonikus állapotát. Előfordulhat azonban, hogy anyagi körülményeink nem teszik lehetővé, hogy éljünk a szupervízió és a segítő beszélgetés adta előnyökkel.

Ezért alapítottuk meg a Fekete Hattyú Ösztöndíjat

A Fekete Hattyú Központ programjai igazodnak egy tanév szemesztereihez. Minden szemeszterben, azaz félévenként, 1 szupervíziókból és 1 segítő beszélgetésekből álló folyamatot adunk annak a két személynek, aki megírja nekünk, milyen élethelyzetben van most, miért szeretné a Fekete Hattyú Központ ösztöndíját elnyerni.

Az ösztöndíj igényléséhez az alábbiakat szeretnénk megkapni:

  • Neved, életkorod, foglalkozásod, e-mail címed és telefonszámod
  • Szupervízióra vagy segítő beszélgetésre van-e szükséged
  • Motivációs leveled (egy A4-es oldal, Times New Roman, 12-es betűtípus, 1,5-es sorköz) – ebben írd le miért szeretnél elköteleződni magad mellett, és melyek azok a szempontok, amik nehézséget okoznak számodra egyelőre abban, hogy a szupervízió és a segítő beszélgetés díját kifizesd

Második körben személyesen hívjuk be a kiválasztott felvételizőket, és kiválasztjuk a két ösztöndíjast, akik abban a szemeszterben egy személyre szabott hosszúságú és intenzitású folyamatot kapnak tőlünk. A jelentkezők vállalják, hogy részt vesznek az előre megbeszélt szupervíziókon valamint segítő beszélgetéseken, a folyamat végén pedig egy esszében összegzik a tapasztalataikat, megéléseiket, gondolataikat.

Praktikus információk

Jelentkezni folyamatosan lehet.

Az e-mail cím, amire várjuk a leveleket: hello@feketehattyukozpont.hu

“Először az egyik legkedvesebb jógatermem oldalán láttam meg az ösztöndíj lehetőségét. A Bandha Works az egyik legjobb hely a városban arra, hogy tradicionális stílusban gyakoroljuk az astangát. Köszönöm nekik az ötletet. Remélem, nem bánják, hogy az ő példájukat követve a Fekete Hattyú Ösztöndíjat is megalapítottuk.” Orsi