Hitvallásunk

Fekete Hattyú Központ

Missziónk: tudásmegosztás és személyiségfejlesztés

Ha ránk találtál, azt jelenti, jó helyen vagy. Itt a megfelelő pillanat arra, hogy elköteleződj magad mellett, és valóra váltsd önmagad! Itt és most!

Évekig tartó gondolkodás előzte meg azt, hogy a Fekete Hattyú Központ az lehessen, ami lett. Sok ötlet, több név, számtalan kulcsszó. Leírtuk, kidobtuk, elvetettük, megtartottuk, visszahoztuk, bonyolítottuk, elengedtük, újra megszerettük, a végeredményt pedig most megmutatjuk. Amiben végig biztosak voltunk, a cél nem kisebb, mint az, hogy azok, akik a mi segítségünket kérik, fogadják, többel, több tudással, tapasztalattal, gondolattal távozzanak tőlünk, mint amivel érkeztek. Kerestük azt a keretet, ami lehetővé teszi azt, hogy személyre szabjuk, amit nyújtani szeretnénk.

Szokj rá életed legjobb függőségeire!

A Fekete Hattyú Központ rászoktat bizonyos dolgokra. Íme 6 pontban a lényeg:

1. Merj segítséget kérni másoktól!

Bajban vagy? Semmi gond! Nem vagy egyedül. Nem kell mindent egyedül megoldanod, és kitalálnod. Mondd el, mi az a helyzet, amiben vagy, és a segítség előbb érkezik, mint ahogy azt remélnéd!

2. Vállald be a szokatlan helyzeteket!

Igen. Tudjuk. Mi sem voltunk mások. Amikor először kellett belépnünk egy helyre, ahol csupa idegen ült egy körben, akik azért jöttek össze, hogy a gyengeségeikről beszéljenek, mi pont így éreztük magukat. Kényelmetlenül. Először valóban félelmetes lehet egy ilyen helyzet. Ki akar idegeneknek megnyílni a saját problémáival kapcsolatban? Aztán rájöttünk mi is, hogy ez felszabadító. Hogy egy őszinte beszélgetés a segítőnkkel négyszemközt, vagy egy felvállalt kinyilatkozás egy nagyobb körben lehetőséget teremt magunknak arra, hogy végre kimondjuk, megfogalmazzuk, mi bánt minket. Szokatlan elsőre? Persze. Miért ne lenne az?

3. Légy telhetetlen! Akarj tudni még többet!

Azt gondolod, hogy neked erre már nincs szükséged, mert már mindent tudsz? Már mindent hallottál, ami segít eligazodni a saját életedben? Tényleg? Irigylésre méltó a magabiztosságod. Mi bátran felvállaljuk, hogy miután a világ folyamatos változásban van, a mi életünkben bizony van olyan helyzet, amiben jól jönne egy másfajta tudás, mint amivel különben rendelkezünk. Persze az évek, meg a rutin meghozza a tapasztalást, ezzel együtt a tanítást, de ha a rendelkezésünkre álló eszköztár tud színesebb lenni, bolondok lennénk nemet mondani rá.

4. Találkozz saját magaddal!

Ki vagyok én? Az unalomig ismételt kérdés. Sosem tudod meg, ha nem szánsz magadra időt. Csendes, elmélyült időt, amiben végre meghallhatod azt, amit a tested, lelked, elméd mond. Általában, vagy legalábbis ideális esetben mindegyik ugyanazt súgja. Csak mindegyik a maga nyelvén. Beszéled te egyáltalán azt a nyelvet, amit ők? Megérted saját magadat?

5. Köteleződj el magad mellett!

Ez egy hosszú út lesz. Élethosszig tartó. És lehet, hogy már megtetted, de folyamatosan emlékeztetned kell magad rá, elköteleződtél magad mellett. Ezt azért csinálod, most épp a mi segítségünkkel, mert tudod, hogy saját magad számára te vagy a legfontosabb. Ez nem önzőség, nem egoizmus, nincs ebben semmi szégyellnivaló. A világnak elkötelezett emberekre van szüksége. Egyre inkább. Kezdd magaddal! Ez a legjobb terepe a gyakorlásnak!

6. Váltsd valóra, ami vagy!

Ez fontos. Ne egy álmot valósíts meg! Csak annyit, amennyi már most is benned van. Legyen ez a valóság!!! És az is fontos, hogy mindezt TE csináld. Nem mi csináljuk, és nem mások csinálják. De adott esetben lehet, hogy velünk, és a többiekkel válsz azzá, ami valójában vagy.

Olvasd át ajánlatainkat! Gyere el rendezvényeinkre! Ha személyes konzultációt szeretnél, lehetőség van rá. Az alábbi elérhetőségek bármelyikén vedd fel velünk a kapcsolatot!  Kapcsolódj ránk, kapcsolódjunk össze!

Elérhetőségeink